A kormányváltás kierőszakolásáról

Már valóságos kampány van, és a pártok többségének a pénze is megvan hozzá. Nekünk nincs pénzünk, így csendesen járjuk az országot, – és helyi elszórt médiákon kívül – az országos médiában szót sem kapunk. Jó szorosan zár a kormánypárt a baloldallal együtt. Okos törvényekkel, ráhatással stb. tesznek arról, hogy ami a népnek igazán hiányzik, arról ne is tudjanak! Ami tisztán látszik: a baloldali túlcsordulás, a kegyetlen könyöklés, és ott túl sokan vannak ahhoz, hogy ebből valami jó is lehessen.

A jobb középen – ahol mi vagyunk – ismét az történik, mint az egyesületi létünkkor, különböző érdekcsoportok miatt agyon vagyunk hallgatva, mert világos, hogy ez, amit mi képviselünk – hitünk szerint – az egyetlen igazán olyan gondolkodás, ami a népen kívül senkinek sem kedvez. Főleg azoknak nem fog tetszeni, akik a megrendeléseket, a jó pozíciókat nem tisztességes módon kapták meg.

A baloldali pártoktól minden percben azt lehet hallani, hogy az Orbán-kormány menjen. Ami még zavaróbb, egyre többet lehet hallani a rendeleti kormányzásról, ami tudvalevően egyenlő a diktatúrával. Reméljük, eddig nem mennek el a dolgok. Megdöbbentő, hogy a jelenlegi kormány annyira befolyt mindenhova, mint a higany, és mély csápokat eresztett. Így az, hogy ezt önként kihúzzák, visszavonuljanak, reménytelen. Viszont az járható út, ha egy párt – jelen esetben az AQP – nem „hatalmat átvenni” hanem helyzetet reálisan felismerve most csak javítani, változtatni akar. Ennek a katalizálására képesek vagyunk. Módszerünk szerint szépen megfontolva, meggyőzéssel haladva elérhetnénk azoknak a dolgoknak a megváltoztatását, amik nem csak számunkra, hanem a nép többségének is tűrhetetlenek:

– Ilyen a nagyfokú farizeusi szemforgatás és az ebből eredő törvények, rendeletek: oktatási, vallási stb.
– Ilyen a jelenlévő – nem is kicsi – korrupció, és hogy a párt/érdek-haverok mindenütt ott ülnek. Teljesen szemérmetlenül, szinte birtokilag is átveszik az országot.
– Meg kell változtatni a most élő adótörvényt, melynek sokkal igazságosabbnak és hatékonyabbnak kell lennie (lásd a programunkban, részletesen le van írva, hogyan tennénk).
– Nem szabad engedni, hogy úgy döntsenek, ami az emberek, a nép akarata ellen való. Nekünk ez az Orbán miniszterelnöki levelezgetés, egy, a népet butának néző pankráció, komolytalan dolog, és még pénzbe is kerül. Nevetséges már megkérdezni: akarsz-e több fizetést, akarsz-e kevesebbet fizetni – szánalmas populáris húzás –, ki ne akarna. De miért nem azt kérdezi meg, mit teszünk azért, hogy ez fenntartható lehessen, mit kell kollektívan jobban tenni, és ebben mi a véleményed stb.?
– Figyelembe kell venni a többi párt jó ötleteit is, a másikat lenéző gőgöt ki kellene iktatni a kormányzásból.
– Az egészségügy botrányos, a jó szakemberek egy része távozott, ezen is változtatni kell.
– A közmunka nem megoldás, valós munkahelyek kellenek, ez csak megalázó tűzoltás.

Rengeteg tennivaló lenne.

Itt nem arra kellene koncentrálni, ki menjen el, és ki jöjjön a helyébe, mert magában egyik sem jó. Ezt már bebizonyították. Nem azon kellene habzani, hogy kié legyen most az uralom – mert ez a harc a nép érdekeit a valóságban teljesen mellőzve történik –, az lenne a lényeg: kinek vannak jobb szakemberei, megvalósíthatóbb gazdasági, erkölcsi, egészségügyi stb. programja, ki nem akarja továbbiakban is külföldieknek kiárusítani az országot. Melyik párt az, aki KÖZÖSEN AKARNA az országért dolgozni, mert nem hinnénk, hogy bármelyiknek is ki lenne osztva a bölcsek köve. Mi olyanok vagyunk, akiket isteni törvények (nem egy adott egyház) vezetnek, és nyitottan állunk minden jó szándékú, építő, korrekt kezdeményezés elé!

Nos, mielőtt hatalomra akarna valamelyik párt jutni, ezt a széleskörű javító programot, együttműködő hozzáállást kellene megismertetni a néppel, aki már a tények birtokában dönthetne. De itt jelenleg erről szó sincs. Kérem, nézzék meg a mi programunkat, és lássanak, és döntsenek világosan.

Vargáné Pável Márta
2013. 09. 15.

A bejegyzés kategóriája: Reagálások
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.