Valójában kikből áll az AQUILA Párt?

Most tisztázzunk le fontos dolgokat, mivel a választási plakátjainkon rajta lesz: Isten akaratából cselekszünk és a fogadalmi gyűrűnk is (amit hordunk, itt a fotója). Isten nagy erőket élesztett bennünk, nélküle, pénz nélkül kissé reménytelennek tűnne ez a „pártoskodás”. Jobb most előre elmondani (összefoglalni) a tényeket. Ne döbbenjen meg a kedves olvasó, de az AQUILA Párt teljesen más, és másként is működik, mint a történelemben bármelyik párt tette!

Az AQUILA Párt Istennek 15 éve szigorú fogadalmat tett tagokból áll. Nekünk ideiglenes/próbaidős engedélyünk van Keszthelyi Ferenc† püspök úrtól arra, hogy Isten dicsőségére stb. tevékenykedjünk. A fogadalmunk K. Ferenc püspök úr szerint olyan szigorú, hogy egy elvonult szerzetesi rendnek is elég lenne, és Ő ezen lazítani kívánt, amit mi később (halála után) visszaszigorítottunk (bocsánat…:)). Mi magunk úgy élünk, úgy fogjuk fel, hogy 15. éve világban élő /nők-férfiak vegyesen, családosan/ Krisztus szerzetesei vagyunk, és ennek szellemében akarjuk az országot is igazi humánus, erkölcsös, embert szerető, egymást tisztelő, valódi keresztény szellemű országgá tenni. Tetteink alapján is leinformálhatóak vagyunk. (Pl. a képen a saját kezünkkel épített kistemplomunk-gabonatárolónk látható.) Minden tettünk csakis Istent tükrözheti, akinek minden ember egyforma, mindenkit magához akar vonzani. Nekünk rendületlenül, keményen, elszántan Isten parancsa szerint kell cselekednünk, megalkuvások nélkül tenni és élni. Minket nem érdekelhet az, hogy hisz-e valaki Istenben vagy nem, idealistának néz-e bennünket, vagy nem. Mi csak alázattal szolgálhatunk Istennek és az embereknek. Mi, Isten SAS-ai, nem botránkoztathatunk meg senkit, és csakis azt cselekedjük, amit a felsőbbrendű törvények szerint tenni kell. Valóban velünk van az Isten, és azt akarjuk, az országunkkal is ennyire legyen. Ehhez viszont még tenni kell, mert jelenleg a jó útról eltért: a viselkedés, a gazdálkodás, a tisztesség, a becsület, az egymás szeretete!

Mi nem erőszakolunk senkit hitre – irtózunk a képmutatástól, a hazugságtól, a farizeusi, köpönyegforgató viselkedéstől –, nem nyomulunk a hitterjesztésben – soha nem is tettük –, de ha valaki kérdez, vagy közénk akar állni, akkor a legnagyobb nyitottsággal és a felfogó képességének megfelelően válaszolunk, és szeretetettel fogadjuk. Bővebb információért el lehet olvasni a két megjelent könyvemet, abból is le lehet vonni a következtetéseket, hogy kik és mik vagyunk.

Mi az erkölcsiségnek, a népet és országot megtartó tisztességnek a helyreállítói vagyunk, amitől Magyarország egy élhető, humánus, kellemes, korrekt vezetésű országgá válhat, ahol lenne munka, nem lenne éhezés, lenne tisztesség és az embereknek méltósága, öntudata, nem lenne hazugság, korrupció. A létszámunk ugyan még szerény, de jó szakemberek keresésére elég. Lelkierő, aktivitás tekintetében nagyhatásúak vagyunk, egy aktív katalizátor szerepet fogjuk betölteni, ha segítenek.

Igen, ilyen országot akar velünk Isten a magyaroknak megteremtetni. Lehet nekünk nem hinni, mi mindent elkövettünk, most Önöknél van a lehetőség, mert ha nem hallják meg a javító szándékunkat, és nem támogatnak minket, akkor maradhatnak abban a hazudozásban, szegénységben, munkanélküliségben stb., amikben az eddig egymást váltogató kormányok alatt is senyvedtek.

Itt egy nagy lehetőség van, csakis Önökön múlik, mennyire értik meg, mennyire állnak az AQP mellé, e közös jó ügyért.

Kérjük a szavazataikat, javasló aláírásaikat.

Vargáné Pável Márta (hittanár, az AQP elnöke)
2013. 11. 05.

A bejegyzés kategóriája: Írások
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.