Közleményünk, internetadó

Vargáné Pável Márta
2014. 10. 28.
Van lehetőség, az AQP egy korrekt választási lehetőség
MEGOLDÁS: A MI PÁRTUNK, AZ AQUILA PÁRT

Ha létezünk, és így van egy másik jó lehetőség a váltásra, akkor miért nem hallani eleget rólunk, tehetik fel Önök a kérdést. Rövid válasz lehet; sem a pénz, sem a megtévesztés szelleme nem jellemző ránk. Lassan 2 éve, hogy párt formájában vagyunk, 2 éve, hogy csend van, csak a programunkat használják fel anonim módon, azt sem jól. Többször, többféle formában leírtam az alábbiak egy részét, de süket fülekre talált, így ismételnem is kell egy-két dolgot.

Ez egy farkába harapó kígyó.

Mivel mi Isten katolikus pártja vagyunk, és NEM kormánypártiak, ezzel egyből három ellenfelünk is lett (gondolom, nem kell felsorolnom, kik azok). Mi magunkat most már Isten közép/ centrum pártjának nevezzük, akiknek Jézus van a központjában. Az AQP-nak egyedül ISTEN, az Ő törvénye, az Ő igazsága a fontos (ebből eredően minden embernek békés, emberséges élete lehetne). Ez SENKINEK SEM KELL, SENKINEK SEM SZÁMÍT, CSAK NEKÜNK, EZ már LÁTHATÓ! A magukat nagy kereszténynek mondók olyanokat juttatnak pozícióba, akik többször elváltak, az emberekkel úgy beszélnek, mint a kutyával, hirtelen meggazdagodtak, és szinte a 10 parancsolat összes bűnét elkövetik, de a kormánypárt ezeket támogatja, és ezzel mindent elmondtak magukról. Látható, a kereszténység csak eszköz a megtévesztőknek, akik olyan hívők, akik szeretetlenek, hazudoznak, rágalmaznak, bujtogatnak, gyűlölködnek keresztény embertársuk ellen (ezt most is megtapasztalhattuk), és beesznek mindent, ezzel utáltatják meg másokkal a hitet.

Príma, a sok gondolkodás nélküli ember meg ebben a 2014-es tragikus évben 3-szor is megszavazza őket. Reménytelen a helyzet, ha a nép megtéveszthetőségi, emocionális befolyásolhatósági szintjét nézem. (Más pártban is így van, pl. egy tömegpárt tagja/ támogatója nem is tudja, mi a pártja ideológiája, programja, csak szavaz, mint egy beidomított gép, mert szép ember, jól beszélt, táncikál stb.)

De a baloldal is ellenfélként tekint ránk, mert nem vagyunk liberálisak sem. Nekünk az nem liberalizmus, hogy nem mondhatjuk el a véleményünket, sőt pressziójukra törvények születnek, ki mit ejthet ki a száján. Kellene egy jó ellenzék, de akik a mai formájukban most szétesőben vannak, azok semmire sem jók. Hatalmat akarnak, de nincs koncepciójuk, mit kezdjenek vele, így velük is csak az lenne, ami eddig is volt, hogy sodródnak arra, amerre mások (külföld, támogatók) diktálják. Az újságok 95%- ban pedig vagy az egyik vagy a másik oldal kezében vannak. Ezeket nem szabad felvállalni! Akkor mit? Azt, amit az AQP kínál.

A hétvégi rendezvényünkre a civil szervezetek közül egy sem mert eljönni, mert nagyrészt az önkormányzat adja nekik a pénzt. Félnek, szívesen jönnének, de sajnálkozva kimentik magukat. Sok ember fél a pártunkba belépni, mert pl. tanár, vagy olyan helyen dolgozik, hogy kirakják, vagy nem kap megbízatást, ha megtudják (ide többnyire csak értelmiségi jönne). S ezek tények, naponta szembesülünk vele, mi ez, ha nem diktatúra!

Nos, pénzünk sincs, amivel a többi párt elé is húzott kordont némileg átszeljük. Ez is egy körforgás, mert ha kérnénk és elfogadnánk pénzt, akkor nekünk is azoknak kellene, hogy kedvezzünk, akik adták, de akkor a mi isteni szabadságunk, ami a pártunk lényege és ami okán vagyunk, nem lenne meg. Nem az a párt lennénk, akik vagyunk.

Hát innen lenne szép nyerni.

KÉREM, LEGALÁBB NE MONDJÁK AZT, HOGY NINCS MEGOLDÁS! – Az igaz, hogy 25 éven át egyik kormány sem volt jobb a másiknál, váltogatták egymást, de minek… – NE mondják, hogy NINCS olyan PÁRT, AKIT LEHETNE VÁLASZTANI, aki MEGOLDÁST HOZNA, aki KORREKTEN RENDET TUDNA TENNI. DE VAN, MI, az AQP, MEGOLDÁS VAGYUNK. Az, hogy nem tudnak rólunk, nekünk is sajnálatos és az országnak is, mert csendsávot alkottak körénk, de attól még vagyunk. Ilyen kijelentések előtt, utána kellene nézni, mi is van a pártok piacán. Nézzék meg a megújított programunkat, nézzék meg a tisztességünket, a szavunkat ellenőrizhetik, mindig ugyanazt mondjuk, és be is tartjuk.

Mi is a mi problémánk a fennálló kormánnyal? Nagyon sok. Úgy csúsznak egy valódi diktatúrába, hogy maguk tágra nyitott barna szemekkel azt hiszik, ők a tökéletesek. Elmondanám, ez nagyon nincs így.

Csak pár dolog, amitől a magyar társdalomnak nagyon is meg kellene szabadulni, de ez csak kormánnyal együtt lehetne. Jelenleg rajtunk kívül, nem tudok olyanról, aki teljesen korrupció nélkül és megfelelő szakemberekkel jó irányba tudná vinni az országot. Most őket megszavazták – sajnos –, de akkor a kormánypártok tagjainak kellene annyi eszüknek lenni, (hacsak nem untak bele a nagy harácsolásba, és direkt meg akarnak bukni…), hogy megszűntessék ezt az áldatlan kekk stílust, a szemforgatást, az emberek becsapását, a mindenkit hülyének nézést, az ok nélküli felsőbbséges viselkedést stb…!

Mi a probléma? Csak pár kiragadott példa:

 • Mire jó nekik az internetadó? Nem csak a bevételről van itt szó, – az a korrupció kis visszaszorításával máris meglenne. Az internet-szolgáltatás több ízben is megadóztatott (ezt gazdasági szakemberek is tudják), és az előző politikai garnitúrának is eszébe jutott már, nagyon helytelenül. Bárki is akarja ezt, ez egyfajta társadalmi, szociális, kulturális és még gazdaságilag is káros „befagyasztás”, fékezés, ami senkinek sem tesz jót.
  Kiken vágnak ezzel nagyot? Mindenkin. Ez rezsinövelés (is), hiába mondják, hogy majd átveszik a szolgáltatók, ja mint a banki átutalásokat, ami nekem konkrétan évi 6000.- forintomba került. Ha azt nézem, hogy valakinek 100 000.- a havi nyugdíja (s van, akiknek ettől sokkal kevesebb…) akkor ez az összeg 2-3 napi étele. Eddig ülhettem a gépem előtt és átutaltam, most fizethetem az internetadót, meg állhatok postán sorban, mint régen, hogy ne én fizessem a csekkadót. Ja és még csekket is kell nyomtatni, papírpocsékolás, fák kivágása stb. Összefogott gondolkodás eredménye, ez tisztán látszik.
  Még hogy nem emeltek, de igen, csak mindenkit hülyének akarnak nézni. Olyan intézkedéseket hoznak, ami a fejlődésében megindult társadalmat visszaveti.
  Megint elhangzik, „ez kell, miért ne adózzanak azok a szolgáltatók, akik profitot termelnek?” Hurrá, „csak a szolgáltatók fizetnek, s nekem nem kerül semmibe”, ne higgyük ezt el! Látható, nem igaz! Porhintés!
  Hogy a többi társadalmi rétegről ne is beszéljek, kiemelek belőle kettőt; vannak kispénzű vidéki diákok, és vannak nyugdíjas öregek, akiknek a legolcsóbb lehetőség a kapcsolattartásra, hogy Interneten leveznek, küldözgetnek egymásnak jópofa, kedves dolgokat. Pont ezt kell elvenni?! Milyen kicsinyes, nyomorúságos, népet elhallgattatni vágyó, diktatórikus húzás ez? A kommunikáció megszüntetésére irányuló törekvés igenis diktatórikus. Hiába érvelnek a Parlamentben, engem nem tudnak félrevezetni, ez az adófajta (is) egy gyalázat. DE olyan szintű az agymosásuk, hogy meg fogják szavazni, mint mindent. Éltem már olyan világban, megboldogult fiatal koromban, ahol ez ugyanígy volt, nem hittem, hogy visszajön. De visszajött, hiába, a történelem ismételgeti önmagát…!

  Minden tüntetőt, aki ez ellen kiáll (de nem agresszív), erkölcsileg támogatnunk.
  Velük vagyunk, igazuk van, elég volt!
 • Olyan földtörvényt hoznak ellenünk is, „törzsgyökeres” magyarok ellen, hogy a saját telekszomszédunk telkét már fél éve képtelenek vagyunk megvenni! S még válaszra sincsenek kötelezve; hogy mit, mikor, s kik döntenek maguk között.
 • Nem közlik azokat a híreket, amik a magyar valóságot bemutatják, és országot járva csak szörnyülködünk, mi megy itt. De a mi lehetőségeink is (mint említettem) a médiában való megjelenés tekintetében abszolút zártak. Hiába közölnénk, nem teszik közzé, marad a honlapunk szerény olvasottsággal. De lehet, hogy megéljük, hogy erre majd pártként külön adót kell fizetnünk, csak várjunk még, mindent lehet.
 • Van rezsicsökkentés, de még sincs? Mert másik oldalon meg emelik a kommunális adót (ami ugye ingatlanadó), ebadó stb., attól félünk, hogy bevezetik a levegő, víz, meg a füstadót is.
 • Az, hogy egymás között frissen felújított ingatlanokat bagó pénzért eladnak.
 • Az, hogy az embernek nincs lehetősége egy nem kormánypárti pártba belépni, mert állását veszítheti. Mi ez, ha nem diktatúra? Hol a szabadságunk? Hova lett? Elveszett a nagy keresztény szemfogatásban, ami nem az a kereszténység, amit Krisztus akarna, ezzel csakis Isten ügyének ártanak.
Míg minket hallgatásban tartanak, úgy látszik nincs jobb, nincs megoldás, pedig van, mi vagyunk azok.

A pártok pénze – ezt sokszor említettük – nem a hatalom gyakorlásához kell, nem adják be a nép adóiba, nem tesznek vele jószolgálati tevékenységet, esetleg csak addig – nagy magamutogatással – míg a hatalmat megszerzik. Utána többnyire még azt is kiveszik, amit semmi joguk nem lenne eltulajdonítani. Miből vannak 6 év kormányzás után luxus magáningatlanok? A „papa-mama mese” siralmas nekem.

Nem kívánom, az országunk érdekében nem kívánom, hogy addig feszítsék a húrt, amihez most nagyon közel járnak a kormánypártok, hogy zsarnok elleni éhséglázadás legyen. Sok baj, bánat halmozódott fel eddig az emberekben, még talán azoknak is kinyílik a szeme, akik „szerelmesek” a FIDESZ-be. Ezt bizony szerelemnek nevezem, mert azok nem gondolkoznak, csak kábán élnek a világban, de ez az érzés el szokott múlni, s ez az egy remény még van. A feszültség nagy, ne legyen az Internet egy robbanószál. Időben kellene észhez térni, és ha ismét 4 illetve 5 évre megnyerték – sajnos – a nép bizalmát, akkor cserébe valami jót is tehenének a megtévesztettekkel.

Végül csak egy példa, milyen a mai uralkodó réteg választóinak – szerintem – jellemző része. Ez egy valós, és jellemző eset. Egy kisnyugdíjas, régi „komcsi úrral” beszélgettem, akiről közben kiderült – nagy csodálkozásomra – hogy a damaszkuszi úton járva már nagyon is FIDESZ-es. Eléggé jól tudja – érettségi nélküli szakmunkás létére – terrorban tartani a környezetét, annak ellenére, hogy sokat iszik, mondhatnám alkoholista, és többnyire az ivócimborái is azok. Tehát körülötte van jó pár ember, akiket erősen befolyásol, hangadó. Minden munkát elvállal, teljes erővel fusizik, az lehet, hogy ügyes mesterember. Látszik a nyomor mindenütt, a kocsiján, a lakásán, a ruháján, de főleg azon, ahogyan irigykedik másokra. Ő és a haverjai mindenkit, minden módón, többnyire sefteléssel, lehúznának, megvágnának. Ha ebbe nem megy bele valaki, az ellenséggé lesz. Barátság az ő köreiben nem létezik, jó szomszédi viszony, szeretet nincs, csak az érdekek! Ez a lelkileg kiürült keresztény kormánypárt tagságának jelentős része. Beszélgetés közben mindenkire, még a haverokra is rosszat mond, de mindezek ellenére elmondja; „itt most minden jó, szép, rendben van, ő mindent tud, a kormány sehol sem hibázik, ez így tökéletes. Soha ennyire jó még nem volt.” Lassan abba kellett hagynom – ezzel az agymosottal – a beszélgetést, mert kezdett émelyegni a gyomrom, sok volt ez nekem.

Nos, innentől, ilyen mértékű csőlátású, tömegesen átnevelt magyar honfitársaim között nem sok mindent lehet tenni.

Urak, Hölgyek ébresztő, gondolkozni kellene, és egy olyan társadalmat építeni, ahol nem elkábítva vannak az emberek, hanem közös gondolkodásra hívva. Olyan társadalmat akarunk, ahol becsülik az emberi értékeket, ahol lehet egymás között szeretet és nem csak érdek. Olyan társadalmat, ahol van mindenkinek munka (nem közmunka), szólásszabadság, vallásszabadság, ahol nem vetnek ki naponta újabb és újabb sarcokat.

Reméljük, vannak olyan emberek, akik ugyanezt akarják. Össze kellene fogni.

Kategória: Reagálások | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük