Az AQUILA Párt követeli, hogy a Kormány tegyen hathatós rendet a bevándorlási ügyben!

Vargáné Pável Márta AQP elnöke
2015.08.28.

Követeljük, hogy szüntessék meg a hazánkon való átvonulást.

Véleményünk az alábbiakban foglalható össze:

Ha Merkel kancellárnak kellenek a bevándorlók, rendben, az Ő dolga, de ne legyen kötelező ez a téveszme nekünk is. Merkel küldjön értük repülőt, és átrepülhetnek felettünk, de ennyi az összes segítség.

Az EU olyan tehetetlen ez ügyben, hogy sírni lehet rajta, és nem akarják észrevenni, hogyan rohan Európa a saját pusztulásába. Azzal még csak olajat öntenek a tűzre, hogy kijelentik, a Szíriából jövők előtt nyitva az ajtó. Ismétlem, küldjön értük repülőt, ez lenne a humánus, ha tényleg annyira azok!

Ha az EU nem tudja megoldani – és eddig nem tudta, meg nem is látszik, hogy valóban törekedne rá -, akkor nem kell rájuk hallgatni. Azért, mert – sajnos – EU tagok vagyunk, még nem kellene öngyilkos nemzetnek lenni!

A helyzetünk katasztrofális! És a hideg beálltával sokkal több, súlyosabb konfliktus lesz. Ráadásul elemzők szerint még akár 1-2 millióan is jöhetnek! Szuper!

Felháborító; mindenütt a végtelen kosz, ami a nyomukban van. Aggasztó az is, hogyan menjenek a gyermekeink iskolákba, mindenütt ott vannak ezek az emberek, ki biztosítja a gyerekeink védelmét?

Kering egy kép az interneten – amitől, mint keresztény ember nagyon megrendültem, – egy keresztre kötözött macskával, amit egy sötétbőrű társaság áll körbe, nem tudom a kép eredtét, ezért nem közlöm, de félek, nagyon félek, hogy ez valóság lehet. Nem bujtogatni akarok, de úgy véljük, a valóság kimondása egy magát demokratikusnak nevezett világban lehetséges, és ez nem bujtogatás, csak nem elhazudozása az irgalmatlan nagy problémának.

Mi azért is vagyunk AQUILA=SAS párt, hogy a hazugságoknak véget vessünk! Fel kell hívnunk a valós veszélyre a figyelmet. Mi nem vagyunk liberálisak, hogy mindent a szőnyeg alá söpörjünk, majd pedig belefulladjunk a tehetetlenségbe, koszba.

Figyelem, baj van! Szét fog esni a keresztény kultúránk!

Mi követeljük – ha már nem tudják, mit tegyenek, leírjuk! Úgy is sokszor azt hallom a médiában vissza, amit írunk -, akkor most is lehet csemegézni, mi ezzel is az országot szolgáljuk, itt vannak az újabb hathatós, kivitelezhető ötleteink! Csak politikai akarat kell hozzá!

1. Akinél nincs útlevél, az máris mehet vissza, regisztráció, etetés, itatás semmi, be sem léphet az országunkba, ezt akár erőszakkal is meg kell akadályozni! Igaza van a külpolitikai szakértőnek: akinek mobilja van, annak útlevele is lehet. Ha valaki szíriai – és valóban olyan helyről jön, ahol életveszélyben van -, és útlevéllel igazolt a származási helye, az bejöhet! A többi NEM. Aki életveszélyben van, az nem követelőzni, hanem menekülni akar, úgy talán bele akar simulni a befogadó ország szokásaiba, kultúrájába. Úgy fog viselkedni, hogy befogadható lehessen! Ez ebben az esetben szerintünk is kötelességünk a befogadás, de csak ebben az esetben! Tegyük hozzá, sajnos a franciaországi második generációs problémák nem a kedvező tendenciát mutatják.

2. Minden döntésünket ott a kiinduló országban is tudatosítani kell, hogy vissza lesznek fordítva, a határon be sem jöhetnek, ne is próbálkozzanak. Ha ezt Görögország, meg Macedónia stb. is tudja, és ha ennek ellenére beengedi a migránsokat, az övék, megnyerték, vigyék! Akinél nincs útlevél, erre ne is vegye az irányt. Meg az sem, aki gazdasági menekült. Nekünk sem könnyű!

3. A határ őrizetét, a valós őrizetét nem szakközepes diákokkal kell megoldani, nem kéne őket lelkileg tönkretenni! Ide kiképzett, gyakorlott katonák, rendőrök kellenek, akiknek fajsúlyos a viselkedése!

4. Látom a fotókat: A kerítésen bemásznak szegények, megsértik magukat. Nem értem: Ezért van a kerítés, minek másznak be, pont ez ellen épül! De ez nem lesz akadály, ezt eddig is tudtuk. Semmi sem lesz akadály, míg nem tudják, hogy minden eszközzel megakadályozzuk az illetéktelenek bejövetelét. Ha elterjed köztük – és elterjedt… -, hogy ha 1000-en támadnak, akkor a rendőrség meghátrál, és győznek, már kész is, akár le is rohanhatnak minket. Hol van az országunk védelme? Nem lehet ezt megengedni! Kis „dádától” nem fognak megijedni a migránsok, ettől sokkal nagyobb öntudattal vannak… , hogy ennek mi az oka, arra csak feltételezéseink vannak.

5. Míg a fentieket – s reméljük, napokon belül megteszik – nem végzik el, addig követeljük: hogy szüntessék be a regisztrációt! Érdekes, kettő EU-s országnak semmi baja, hogy nem teszi, csak mi „parázunk”? Minek? Kettő országon is keresztül jöttek, s nem regisztrálják őket, csak mi, még hajkurásszuk is őket, micsoda badarság ez! Ezzel kitéve magunkat annak is, hogy majd ide visszaküldik, mert itt regisztráltak.

6. Ha valós menekültről van szó, valószínűsíthetően nem ide akar jönni! A határon pl. Horgosnál fel kell ültetni a buszra – ahogyan a szerbek is teszik – kiszállás nélkül ki kell tenni az osztrák határon, menjenek. Az EU nem tesz semmit, tessék, oldják meg! Vigyék ők is a németekig, hiszen ők mondják, befogadják: íme, itt vannak! Ezzel az embercsempészetet is „kilőttük”, meg a koszt is, meg az igazi menekültek sok-sok megalázását és kirablását is; mint pl. a határon egy eurót 200 Ft –ra váltanak át, stb.! Nos, ez lenne a szemforgatás nélküli humánus tett! Ezzel megszűnne a kosz, a termények letarolása, és gyermekeink nyugodtan mehetnek tömegközlekedéssel is iskolába stb.

A fentiek átgondolását és megvalósítását követeli az AQP.

Ha mi lennénk kormányzói helyzetben, ezt tennénk. Gondolják meg, Kedves Honfitársaink, kikre fognak legközelebb szavazni. Mit várhatnak el azoktól, akikre szavaztak, mit várhatnának el tőlünk! Mi nem alkuszunk, és nem hazudunk, szembenézünk a problémával, és hathatósan meg is akarjuk oldani őket!


Vargáné Pável Márta
2015.08.29.

Reakció a 444.hu írásomat kiforgató cikkére

Nem szoktam kiforgató cikkre reagálni, de ez most írást kívánt!

A véleményem, az Önökével szemben:
Érdekes ez a liberális megközelítés, nem is vártam mást! Ezt és így szokták tenni, a kiforgatásoknak köze nincs ahhoz valósághoz, amit írtam!

Jöjjenek el, vitatkozzunk, hogy végre homály nélkül láthasson mindenki!

Rögtön a kereszténységemet veszik célba, és azt nem akarják meglátni, hogy éppen mi vagyunk a humánusak a javaslatainkkal: repülő, busz, előre tájékoztatás; éppen hogy MI szednénk ki a migránsokat az embercsempészek kezei közül, és a megalázó, életveszélyes vándorlásból Nem hiszem el, hogy az ne lenne elég repülőre, amit drága telefonokra, meg útközben különböző zsarolásokért kifizetnek a menekültek. Vagy ez egy Uniós „játék”, hogy ha eddig elküzdötted magadat, akkor bejöhetsz?

A másik éppen az, hogy nagyon is keresztények vagyunk – de gondolom ezt most hitetleneknek vagy farizeusi hívőknek kell bizonygatnom; amúgy teljesen felesleges -, és jogunk van pártnak is lenni – tudják, van sokszínűség. Mi a hazánk népességét, a szegény emberek kifosztott lakásait, tanyáit is nézzük és védjük. Az ellen is tiltakozunk, hogy áthaladási útvonalaik (pl. Horgos) tele vannak emberi ürülékkel, szeméttel stb. Igazán humánus, emberszerető (inkább szemforgató) dolog hazánk lakosságát ilyen körülményekre kényszeríteni! Vagy én tévedek? Nem hinném! Amit mi javaslunk, az a valós menekülteknek kimondottan kedvező!

Ha ez, kedves liberálisok bűnünk, hát legyen az!

Igaz, hogy nem vagyunk KDNP-s, fehér lovon üldögélő kis emberkék, nem is leszünk! Nekünk keményen az igazság a fő és ez bőven belefér a nem bigott, nem nyálas kereszténységbe. Az meg főleg, hogy aggódunk a keresztény hitünkért. Ez kötelességünk!
Ki tévedt el az emberi normában? Nem mi!

Kérem az alábbi cikkemet úgy olvassák (és ne heretikusan) amint írtam, és úgy nagyon is emberpárti lesz.

Szeretettel Önök felé is!
Varga Péterné
AQP elnök

A bejegyzés kategóriája: Reagálások
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük