Feljegyzés, nyílt levél Juhász Péter, volt Milla vezér koldulásához

Ez az egész jelenség nekem vérlázító. Részletezem:

El kell ismerni, a kavaráshoz, a szervezéshez, a zűrzavarkeltéshez ért, a gazdálkodáshoz NEM. Nem is értem, miért ugrál valaki, hogy képzeli, hogy az országot jobb helyzetbe hozza, ha a saját fizetéséből sem jön ki. Saját bevallása szerint kb. 300 000-et kap Juhász Péter. Magyarországon ennek a feléből élnek milliók ‒ sőt a kisnyugdíjasok a harmadából se ‒, kénytelenek megélni anélkül, hogy koldulnának, tarhálnának a párttagoktól, haveroktól. Először azt hittem, rosszul hallok, amikor a kéregetéséról hallottam a hírt. Mit akarna tenni az ilyen az országgal, megduplázná az adósságát?

Ismétlem: aki a saját pénzét nem tudja beosztani, el lehet képzelni, mit tenne az ország pénzével. Egy biztos, jól élne!

Juhász úr, előbb példát kellene mutatni, majd azután keveregni. Én világéletemben 150 000.- alatt kerestem (mint egészségügyis, meg hittanár), de iszonyú sok munkával, és/de kábítószer, haverok, kocsma, diszkó stb. helyett csak dolgoztam, mint egy güzü, és/de VAN saját adósságmentes házam, új kocsim, évente nyaralok, közepesen megélek és még egyszer sem járattam le magamat, mert nem is kellett senkitől sem kunyerálnom.

DE ÉN az AQP elnöke TUDOK GAZDÁLKODNI, ÖN MEG NEM! Kérdezem: mire ment eddig az Együtt és a Milla nagy kavargásával? Önök sem értek el többet, mint mi, akik teljesen tisztán játszunk.

Én pártelnök vagyok és semmi fizetést sem kapok, és a tagjaink sem. Mindenki önkéntesen dolgozik, a lelkiismeretét, hitét követve az ország jobbításáért. Önök is így teszik? Nem hinném. Mi, az AQUILA annyit költünk, amennyink van, de nincs semmiféle adósságunk! Ha Ön így, diffúzon, gazdálkodásból, jó érzésből felmentve, gyerekeket fű szívására bíztatva akarna hatalomra jutni, és ha el is érné, akkor én vonulok ki ebből az országból, mert az valóban a VÉG lenne.

Szánalmas, ahogyan Orbán Úr telke előtt hárman tüntetnek! Nem volt túl sok az a 2 „fellázadt”, aki követte, nem lökdösődött a tömeg? Aztán szép magyarosan: MIBŰ, hú de jópofa! Közben hirdeti: 5000-et kér majd és kap a max. 1000 forintot érő pólóért. (Tudom, lesz rá pár vevő, az intézetünk orvosa mindig azt mondta, ha valaki feltesz egy alsógatyát egy póznára és nagyhangon kiabál, az után mindig lesz pár olyan ember, aki követi, mert ilyen az emberi butaság. A népi mondás szerint pedig: míg veréb van, addig lókaki is. Válogassa ki, melyik jó önökre, de félek, hogy mindkettő.) Sajnálom azt a szerencsétlent, aki ennek beugrik.

Ön csak koldul, tarhál ahelyett, hogy minden nap elmenne keményen dolgozni. (Úgy tudom, eddig csak 5 évet nyomott le alkalmazottként…) Nem szeretném, ha a fiatalok a kéregetésével, de nagylábon élni akarásával és a kábítószeres múltjával Önt tennék példaképnek. Ez, amit Ön tesz, nagyon messze áll az AQUILA erkölcsiségétől, s remélem az országétól is.

Láttam a „szuper” filmjét, szánalmas. Ha valaki odajönne hozzám, becsöngetne, majd a kutyámat nevén nevezve keresné, én nem csak letenném a kaputelefont, hanem magát is elküldeném sokkal melegebb éghajlatra.

Végezetül. Hogy Orbánnak miből mennyije van, azzal neki majd el kell számolnia, remélem, el tud. De mielőtt Őt számoltatná el, Ön is valljon színt, mire fordítja a pénzeket, és miből fizet olyan előkelő helyen albérletet (ami az árakat ismerve, nem hinném, hogy csak annyi…). Ismétlem, nekem sok munkával 30 éves korom óta saját házam van, amibe senki semmit sem adott bele, Önnek meg albérlete, amihez kéregeti a pénzt.

Ország lakói, figyeljenek: ki tud jobban gazdálkodni, összefogottan gondolkozni? Nem kérdés: az AQUILA! Nekünk kellene hinni, nem a szájhősködőknek.

Vargáné Pável Márta
2016.03.23.

A bejegyzés kategóriája: Reagálások
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Feljegyzés, nyílt levél Juhász Péter, volt Milla vezér koldulásához bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. AQP szerint:

  Tisztelt Ismeretlen!

  Juhász úr nem részletezte, hogy élettársa mennyit keres, én sem, hogy a férjem is keresett és kettőből lett ez is meg. (A cikk megfogalmazásában nincs félrevezetés, csak nem tud a sorok között olvasni, így kérem, olvassa el értelmesen.) Amúgy a házunk 400 000 forintba került a 70-es években, de szinte mindent magunk csináltunk. Azt is írtam, éjjel-nappal robotoltam /és másodállásom is volt./ A kocsimnál pedig két régi eladását egészítettem ki, és most kettőnknek van nyugdíja…, ami elég kevés, de be tudom osztani!

  Amúgy kérdezem, egy normális sk. felépített családi ház mióta luxus?
  Én el tudok számolni.

  Ha jól olvasná az írásomat, és nem forgatná ki (!) NEM A MINISZTERELNÖKÖT BÁNTOTTAM IGAZSÁGTALANUL, ÉN SOHA SENKIT SEM BÁNTOK, hanem szemtelennek tartottam ilyen körülmények között (kéregetés stb.) az Ő házánál a “tüntetést”… Ha nem akarja jól érteni, amit írok, akkor nem kell válaszolgatnia, és a továbbiakban rosszindulatú levélre nem válaszolok..

  Üvd
  Vargáné

 2. Egysegbenazero szerint:

  Kedves LongJohnSilver, szerintem olvassa el újra a cikket!

  Én egyetértek a cikkben leírtakkal, és egyetértek LongJohnSilver egyes kijelentéseivel is, de ezeknek valahogy semmi közük egymáshoz. LongJohnSilver egyrészt nem az írás lényegét ragadta meg, másrészt amit megragadott, azt is rosszul:

  “olyant kért számon egy közszereplőtől, amit egy magasabb státuszú közszereplőtől nem várt el” – ez a cikk meg nem értésére utal, vagy csak tudatos kiforgatás, mert ilyen nincs a fenti írásban.

  A következő pontokban is erre a félreértésre alapoz, ezért nem kezdem el az egészet kiidézni.

  “Én azt gondolom, a magasabb státuszú közszereplőknek magasabb erkölcsi normáknak kell megfelelnie, értsd: nem csak tisztességesnek kell lennie, sőt nem csak tisztességesnek is kell látszania, hanem bármikor önként alá kell magát vetnie az ellenőrzésnek, hogy tisztességét bizonyítani tudja.” – Ezzel én személy szerint egyetértek, de a cikk nem ír ennek az ellenkezőjéről, és Orbánt sem vonta ki ez alól. Egyszerűen a “tüntető” (már amennyiben ez tüntetésnek nevezhető) stílusa nem volt megfelelő, és ami pláne nem volt megfelelő, az a tüntető személye maga.

  Az AQP elnökét személyesen ismerem, tudom, hogy egy kivizsgálás nem okozna neki gondot, de amúgy ez engem nem érdekel, amíg nem ő megy ki mások háza elé felforgást kelteni.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.