Nem kérek és a nevemben ne is kérjen bocsánatot senki attól, aki bűnös életet él

Bárki (!!!) is, hogy jön ehhez. Jézus Krisztus tisztán megmondta, elmondta, mit kíván. A feltétel nélküli követését. Ami a mai sajtóban megjelent az – nekem – nem Krisztus akarata szerint való.
Aki bocsánatot kér a bűnösöktől, maga is az, mert mást tanít, amit Krisztus kért. Lásd a Biblia szavait. Jézus követése; az önmegtagadás: Mt 16,24 Akkor Jézus azt mondta a tanítványainak: Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg önmagát, vegye föl a keresztjét és kövessen engem. 25 Mert aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, aki pedig elveszíti életét énértem, megtalálja azt.
Mi az, hogy homoszexuálisoktól bocsánatot kérünk? Ez teológiai tudatlanság, vagy tudatos megtévesztés. Aki akár hetero, akár homo, de házasság nélkül paráználkodik, az bűnt követ el. Megszegi Isten parancsát. Azt senki nem bántja, akinek homo érzelmei vannak, de megtartóztatja magát, ugyanúgy, mint akinek állandóan szexuálisan forr a vére, de nem teszi meg. De akik parázna életet élnek, azoktól ne kérjen senki a keresztények nevében bocsánatot. Micsoda dolog ez? Jézus Krisztus mindig is azt akarta, hogy úgy éljünk, vegyük el a földről a kezünket, hagyjunk el mindent az ő nevéért és KÖVESSÜK. Tagadjuk meg magunkat, a vágyainkat, a bűneiket, vegyük fel keresztünket. Nem tudom, ebben mi nem érthető? Jézus Krisztus nem azt mondta, hogy essünk egymásnak és mindenki a 10 parancsot be nem tartva azt tegyen, amit ösztöne kíván, és ehhez bólogassunk, sőt kérjünk bocsánatot…! Ezt mondta volna Krisztus? Kérem, követelem, mutassa meg nekem az, aki bocsánatokat kér a bűnös életet élőktől, hol van ez leírva, hogy Isten akarat szerint való? Vagy a keresztények tudtán kívül új kinyilatkozatás történt, ami biztosan nem igaz! Fel vagyok háborodva. Jézus Krisztus önmegtagadást kér!
A jobb érthetőség kedvérét ismét Biblia:
Jézus követésének feltételei: Lk14,25 Nagy népsokaság ment vele, ô pedig hozzájuk fordult, és ezt mondta: 26>> Ha valaki hozzám jön, és nem gyűlöli apját és anyját, feleségét és gyermekeit, fivéreit és nővéreit, sőt még saját életét is, nem lehet az én tanítványom. 27 És aki nem hordozza keresztjét és nem jön utánam, nem lehet az én tanítványom.
Ez is egyértelmű, tiszta beszéd, ami nem egyezik azzal, hogy pártfogoljuk az ellenkező tetteket.
Mi van itt, új egyházat alapítottak, hogy a Jézussal ellentétes dolgokat engednek meg?

Pável Márta
2016.06.28.

Kategória: Reagálások | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük