Nyílt levél Merkel asszonyhoz

/Utóbbi időben nem sok időm volt írni, de ezt olvasva kihegyeződött tollam, és ezt nem bírom szó nélkül hagyni./

Ki, kit tévesztett meg arról beszélhetnénk. Ön az egész keresztény európai rendszert megtéveszti és – szerintem – elárulja. Ön miatt beözönlik a teljesen más vallású, kultúrájú, tanulatlan tömeg, aminek nagyon nagy része nem is menekült – ha az lenne, annyi gond nem is lenne velük. Most az lényegtelen, kikkel, miért van jóban, és kiknek a malmára hajtja a vizet, de ezt a pusztítást Ön is teszi, és ez az Ön felelőssége. Az egész EU-t valamilyen szinten szellemileg – szerintem – terrorizálja. Ha valaki nem azt mondja, amit Ön és kis testvérei akarnak – jó liberális módjára – azt zsarolják, élén a „túlképzett” EU-s vezetővel.

Gyalázat, amit művelnek, s amit Ön művel. Európában szinte csak a V4 az, ahol egészséges sziget van – ezt is szét akarják zúzni…–, ahol még lehet, anélkül élni, hogy közénk ne hajtanának kocsikkal, vagy meg ne erőszakolnák a nőket * és a java, amit tenni akarnának, az még hátra van.

Tud Ön, Merkel asszony gondolkozni? Én ezt nem hinném. Ha egymás mellé tenné a hasznot, meg a kárt, nem lehetne ilyen szövege, sem elvei. Nem vagyok FIDESZ-es, de Orbán Úr jól teszi, amit tesz, és ezt kellene Önnek is tenni. Javasolnám, vegyen példát róla ahelyett, hogy gyalázza az országunkat. Szégyen és gyalázat, ha Önt, a keresztény Európa veszélyeztetőjét – szerintem – ismét megszavazzák, ez is a nép megtévesztése.

Forrás: Egybeminden
„Magyarország megtévesztette a menekülteket… A Magyarországon 2015 szeptember elején történtekkel kapcsolatban rámutatott, hogy Németországba már augusztus végéig mintegy 400 ezer menedékkérő érkezett, és a szövetségi belügyminisztérium augusztus közepén adta ki előrejelzését, miszerint az év végéig 800 ezren érkezhetnek. Végül 890 ezren jöttek, vagyis a prognózis „nagyon precíz volt”

És még mi volt precíz összeesküvés az életünk ellen?

Elmondaná, hogyan tévesztettük meg a menekülteket? Mi nem adunk – s nem is ígértünk!!!! – nekik annyi eurót, mivel mi sem rendelkezünk, nem is jutna nekünk annyi, elég szegény van az országban. Sok segéllyel mi nem kecsegtetünk senkit, ezt csak Önök teszik – amibe anyagilag bele is fognak pusztulni, ez csak idő kérdése…! Így nem kellett őket „megtéveszteni”, mert nem is itt akartak maradni. Önök tévesztették meg a migránsokat, hogy tárt karokkal fogadják, majd ha már nem kellenek, menjenek máshova.

Lássunk már tisztán. Nem mi hívtuk őket, hanem Ön! Ha valakit meghívok, majd kiválogatom a kevés diplomást, szakembert…, és aki nem kell, az legyen másé, milyen modor ez már? Kit néznek hülyének? Hol tanulta? Elvtársaktól?

Ha én lettem volna/lennék Orbán Miniszterelnök helyében, nyitnék egy védett útvonalat – azért, nehogy már migráns hiánya legyen… és ne tudjon fotózkodni velük… – lehetővé tenném, hogy mindenki menjen Önökhöz, ha ezt annyira akarja. KÖVETELJÜK, HOGY NE SZÓLJON BELE az életünkbe. MI AZ EU-S CSATLAKOZÁSNÁL NEM ÍRTUK ALÁ, hogy a nemzeti identitásunkat és keresztény életünket is elveszítjük. Nem, ez nem a mi mániánk. Szégyen, hogy hazánkban a liberálisok is megtévesztettek, és ezt szajkózzák, gondolom különböző variációkban jó kis támogatásuk lesz a választásoknál hazánk biztonságának elárulása révén.

De remélem, az ország népe észnél lesz, és senki sem akar a nyakába földjeinket összeszemetelő, termékeinket lepusztító sáskahadat, akik között vannak késsel gyilkolók is, meg erőszakoskodók, munkakerülők, tanulni képtelenek, akik szívni akarják a keresztény Európa vérét. Tegnap az olaszországi tüntetéseken kiabálják – civil szervezetek buzdítására… is…! – , úgy akarnak élni, ahogyan az olaszok. Micsoda pofátlanság! Mit tettek ezért? Építették jóban, rosszban az országot, adóztak, tanultak, dolgoztak? Semmit sem tettek, kéretlenül, erőszakkal jönnek, csak követelőznek, ez lenne mindenütt. Mi ebből nem kérünk! Kikkel van Ön?

Nem, Merkel asszony, ezt nem kérjük, ahogyan Önt sem! A mi lelkiismeretünk tiszta, mérkőzzünk meg, ki a tisztább, menjünk az Úr elé – mi ugyanis Benne hiszünk! – mi készen állunk! Nem kell nekünk a keresztény erkölcsről sem beszélnie.

Nem, mi ezt az egész pusztítást, Európa lerohanását nem akarjuk, nem akarhatjuk. Ferenc pápa, meg aki mást mond, TÉVED. Súlyosan TÉVED. Akár keresztény vagyok, akár nem, semmiképpen sem vagyok köteles saját érdekem, hitem, nyugalmam ellen senkinek sem szót fogadni. Jézus Krisztus ezt sehol sem mondta. Az evangéliumokból ezt nem tudják bebizonyítani, és Isten nem is várja el tőlünk, sőt aki nem fogad be minket, azt el kell kerülni, nemhogy behívogatni. Innentől nem érdekelhet, ha bárki is másképpen értelmezi a krisztusi tanítást, mint ahogyan az Úr mondta. A kötelező szeretet nem kötelező öngyilkosság, amire most Európát presszionálják. Jó lenne, ha a Krisztusi tanítás szerint beszélne Merkel Asszony és a Pártja is. Ott kellene állni, ahogyan józanul mi állunk. A migránsok részére, annak megelőzésére, hogy útnak induljanak, a saját szülőföldjükre kellene vinni a segélyszállítmányaikat, hogy akiket gyarmatosításokkal kizsákmányoltak, kompenzálják. De nem nekünk, hanem Önöknek, akik ezekből eddig jól éltek.

Sajnálom, hogy Önnel egy korban élünk.

Varga Péterné AQP elnöke, katolikus hittanár
2017.08.29.

* Nem ilyen nyaralásra számított a fiatal lengyel szerelmespár. Rimini népszerű strandján támadták meg őket idegenek. A 26 éves férfit megverték, barátnőjét pedig négyen megerőszakolták.

A bejegyzés kategóriája: Reagálások
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük