Az AQUILA Párt elnöke helyreigazítást követel!

A jobbikos Alfahírben most akadtunk rá a lent megjelölt hazug cikkre. Nem csodálkozom, úgy tűnik, már mindenre képesek. Mutatja primitívségüket, hogy semmit sem értenek meg, az alábbi hivatkozásnál engem aurával ábrázolni, azt az embert, aki az egyik jobbikosnak – félek, tőle a sugalmazás – szeretetből kemény spirituális segítséget nyújtott. Igen, eddig jutottak el, szánalmas, hogy ez lett belőlük. Ha csak aura nélkül tettek volna fel a Miniszterelnök-helyettes Úrral és az egyik roma párttal együtt, nem lenne gond, mindegyiket tisztelem, jó társaság és végül is közszereplő vagyok. De így úgy vélem, azt a hitet, képességet akarták meggyalázni, ami Istentől ered, amivel, amikor bajban voltak, ők is éltek. Lehet, a cikk írója (aki nem is ismer) és a körei ezen jót szórakoztak, de közlöm, a gereblyének, amire most ráálltak, két vége van, és a hatása csak idő kérdése, be fog jönni. Régen még páran tőlük, időnként a keresztény csoportunk tagjaink közé, ergo hozzánk is jártak, nagyon is tudják (még ha most úgy is tűnik, tudattal nem fogták fel…), mit teszünk. Ha hozzájuk hasonló szánalom lennék, akkor hosszasan leírhatnék dolgokat, de korrekt ember vagyok, nem teszem. Engem köt a becsület, őket, úgy látom, nem.

Igaz, mostanában megírtam a véleményünket, és megszakadt a kapcsolat Vona úr szélkakassága miatt, ami nekünk árulás. Igaznak vélt dolgokat hatalom megszerzéséért elárulni szemünkben gyalázat. Vártam már felőlük ilyen inkorrekt dologra, s lám be is jött.

Kedves újságíróik fogalmi rendszerét szeretném tisztába tenni. Kamupárt az, aki pénzt vesz fel a választásoknál, nem lesz meg az 1% sem és el sem számol. S közben semmit sem tesz, csak 4 évente jelölteti magát. Így hazugság az újságírónak minden szava, mikor minket ilyen címszó alá sorol be…! Mi – meg lehet kérdezni a hivatalos szerveket – sem 2014-ben és most sem vettünk fel egyetlen fillért sem. Így a kamu besorolás kimondottan rágalom!
Forrás: Alfahír: „Üde színfoltnak ígérkezik a 2012 óta létező Aquila Párt, ami honlapja szerint értelemmel és megfontoltan megy a választások elébe. A Varga Péter Miklósné által vezetett párt nemrég közleményben keresett olyan embereket (akár 2-3 főtől), akik hajlandók végighallgatni nívós, zenés, irodalmi műsorukat, melynek végén lelki tanácsadással is tudnak szolgálni. (Tipp: nem talált.)”

Bocsánatkérést, helyreigazítást követelünk!

Valóban nincs sok tagunk, mert őszinte, okos, nívós, igazán hívő, becsületes embereket keresünk, és kevesen vannak, akiket mindez jellemez. Valamint a felvétel feltétele, hogy az lehessen tagunk, aki – hozzánk hasonlóan – minimum1 év önkéntes munkával bizonyítja valós szándékát. Eddig ezt senki nem vállalta fel, ebből látjuk, mire menne ki ez a pártoskodó játék, amiben mi nem veszünk részt. Lehet, hogy ezt nehéz megérteni, de ez van! Mi Isten kovászai vagyunk, s abból kevés is elég, de annak tisztának, Istent igazán hívőnek kell lennie, s mi azok vagyunk. Mellékelem a képet (s ez a körtemplomunk egyik szelete), ahol a zenés irodalmi műsorunkra 2107-ben Pestről vidékre kb. 70-en jöttek el utánunk, nem úgy, mint a JOBBIK egyik budafoki adventi keresztállítására, ahol 5-en voltak a pappal együtt :), tudom, mert ebből mi lettünk volna 2-en…

A 2-3 ember is ember (akikre hivatkozik az újságíró), nem azt jelenti, ahogyan Ő leírta. Mi mindenkinek, aki rászorul, segítséget akarunk adni, s mivel tudjuk, hogy lelkileg nagyon elit és kemény csapat vagyunk, nem fognak tömegek hozzánk csatlakozni. De a jóra való katalizátorból egy csepp is elég. Honnan tudja az újságíró, hogy ki jelentkezett? (Milyen szánalmas, más rosszat nem tudott rólunk találni.) Biztosíthatom, nagyon is sokan bizalommal vannak felénk – és nem csak Budafokról –, évek alatta a számuk több ezer fölé nőtt. Jelölteket idegenek közül soha nem keresnénk, amennyi a jelöltünk, ennyi elég. Akár 10-szer is több lehetett volna, de ettől többet nem is akartunk jelölni, felesleges lett volna.

Kívánom, a választások alatt nézhessenek szembe a néppel, és utána szálljanak magukba, s találjanak békére. Nekünk ez megvan.

Vargáné Pável Márta
2018.03.09.

A bejegyzés kategóriája: Reagálások
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük