ELŐVÁLASZTÁS, ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS – ☺ …

Ez az ellenzéki összefogás, az előválasztási rendszer, hát ez kabarénak teljesen jó. Főleg, amit állítólag Karácsony Gergely állított magáról, hogy győztes Fidesz legyőző. Nyomorult! Mit ki nem talál magának (remélem nem hiszi el…, mert akkor nagyobb a baj, mint gondolnánk…), hogy milyen jó, hogy ő nyert a Fidesz ellen. Hát ki nyert, ha két ellenzéki párt megmérkőzik, s az egyik nyert valamennyit, Budapest lakosságának nem egész két százalékával.

A másik pedig a Puzsér, én nem szándékozom vele vitatkozni, mert nem vagyunk egy súlycsoportban, más a stílusunk is, tőlem ő is kiállhat, de a helyében nem tenném. Tegye, ha akarja, teljesen mindegy, a súlytalan LMP is nyugodtan támogathatja, meg akár a Jobbik is, nem nyer vele semmit sem, de ez is őt minősíti, hogy kivel támogattatja magát.

Budapestet féltem. Mit tettek annak idején a Demszky és kistestvérei, lepusztították, üzletek bezártak, az egész Rákóczi út egy bedeszkázott romhalmaz lett, amit még a mai napig sem hevert ki, mert a bérleti díjak olyan magasak – ma is… –, hogy a kisboltok a bevételből nem tudják kitermelni a nagy áruházak mellett. De színesíteni kellene Budapestnek a látképét, hadd legyen sokféle a vásárlási lehetőség egy séta keretén belül is. Viszont pár helyen még mindig ott állnak bedeszkázottan a régi üzletek. Haladunk, de nem elég, sok mindenen változtatni kéne, ezen a várospolitikán is. Az igaz, sokat fejlődött azóta a főváros, amit Demszkyék akkor tönkretettek a pénz kihurcolásával. Csak olyan ember lehetne a főpolgármester, aki nem a maga hasznára dolgozik, akinek a fővárosunk az első. Nem lehet megengedni, hogy a valamennyire fejlődő Budapestet megint a nullához vigyék vissza, pedig mást a régi bagázs nem képes tenni. Márpedig ezek az emberek, ez az ellenzéki csipet csapat egy tragédia forrása. Szerintem ezt a tragédiát, ami már volt Budapesten, nem kéne megismételni.

Kategória: Reagálások | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük