AQP HIVATALOS BEJELENTÉSE, KÖZLEMÉNYE

Varga Péterné /Pável Márta/ volt elnök közleménye.

Az AQUILA Párt 2020.11.11-én megtartott Közgyűlésén kértem a tagságot, fogadja el lemondásomat, helyettem javasoltam Szeibert Mártont. Az AQP támogatta, elfogadta a kérésemet.

A törvényszéki hivatalos intézés folyamatban van.

Innentől az AQUILA Párt új elnöke Szeibert Márton.

Lemondásom okai: Varga Péterné /Pável Márta/ az AQUILA párt volt elnöke tegnap beadtam a lemondásomat. A lemondásom oka, a térdízületem miatt szinte járásképtelen lettem. Sok munkát helyettem eddig is Szeibert Márton végzett el, megbeszéltem vele a cserét, nagy nehezen beleegyezett. Tudom, nem fogok már visszafiatalodni – elmúltam 70 éves -, így miért ne lehessen hivatalosan is Ő az elnök, én meg maradok a pártban elnökségi tagnak és tanácsadónak. A cikkeket, véleményemet továbbra is írom.

Volt Elnökként szeretnék elbúcsúzni Önöktől és szeretném a figyelmükbe ajánlani Szeibert Mártont – aki helyettem elnök lett -, nagyon tisztességes társunkat. Ő ugyanazt a keresztény, kemény ideológiát képviseli, sőt nem is tehetne mást, mert a tagság nem egyezne bele!

Továbbra is megvesztegethetetlenek maradunk, és nem vagyunk alkukra hajlandóak. A váltással nem reménykedünk abban, hogy több pénzünk lesz, vagy több tagunk, mivel elveink nem változtak, nem is fizetünk senkinek semmit stb., innentől kezdve nem valószínű, hogy jobban tetszik valakinek, mint eddig.

Most az újabb választások közeledtével, mint leköszönő elnök, és az új elnök nevében is, kérek minden kóbor, pénzre hajtó pártot, akik csak valami sötét alkuk reményében akarnának szövetséget kötni, minket kerüljenek el, nem kötünk szövetséget senkivel, nem együnk bele semmiféle tisztességtelen dologba! Ez mind a magam, mind Szeibert Márton AQP elnök nevében nyugodtan kijelenthetem.

Köszönöm az eddigi figyelmüket, kívánok az AQP-nek az új elnökkel további sikeres működést!

Vargáné Pável Márta
2020.11.12.

Kategória: Írások | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.