„Minden párt egyforma, mind hazudik…”?


Jelünk a SAS, amely Jézus Krisztus szimbóluma és egyben Szent János jele is!”

 

 

Országjárásunk során ez a legtöbbet elhangzó mondat: „Minden párt egyforma, mind hazudik, egyik sem jobb a másiknál…”  Nehéz a helyzet, iszonyatosan kiábrándultak az emberek, amit meg is lehet érteni! Ugyanakkor miközben általában nem szeretik, ha az ő rovásukra általánosítanak, másokkal szemben mégis könnyedén megteszik. Ha leközölnek rólunk egy-egy cikket valamelyik internetes portálon, annak a végére is hasonló tartalmú kommentek érkeznek, mint az idézett mondat. Nos, most egyszerre szeretnék mindenkinek válaszolni, aki arra méltat bennünket, hogy elolvassa cikkeinket, szórólapjainkat, magazinunkat.Nagyon nehéz innen meggyőzni az embereket, de ha beszélgetünk Velük, akkor azt tapasztaljuk, hogy sikerül, csak egyesével eléggé lassú dolog…! MI NEM! MI SOHA NEM FOGUNK HAZUDNI, SENKIT SEM CSAPUNK BE! Ez így igaz, de nehéz az országunk minden polgárához eljuttatni, hogy az AQUILA Párt valóban különbözik a többitől. Ismétlem: nem hazudunk, és nem akarunk senkin sem meggazdagodni. Az AQUILA Egyesületet az új egyesületi törvény miatt szüntettük meg, mert a további működtetést az új körülmények miatt képtelenek voltunk felvállalni.

Itt egy kis meghallgatást és cseppnyi türelmet kérünk, hogy elmondhassuk, mik azok az okok, amiért hihetnek nekünk.

Okok, direkt és indirekt bizonyítékok:

• Senkinek nem vagyunk a csatlósai, sehonnan sem vezényelnek minket.

• Összes pártpénzünk 150 ezer Ft, és mindent saját zsebből fizetünk, Istennek tett szolgálatként, hogy hazánk népének megújhodást hozhassunk. (Igen, ez akkor is így van, ha közben nem hiszi el a kedves olvasó!)

• Az előző, több mint 13 évben is SASok voltunk, Isten sasai. Az egyesületben önkéntesként dolgoztunk, szegény emberek gyerekeit tanítottuk, hetente 125-135 embert ingyen! Igazolható, korrekt múltunk van! 15 éve, a mai napig a Szent Imre Kórházba napi 60-70 elfekvő, vagy haldokló embernek viszünk lelki vigaszt, önkéntesként. A rászorulóknak lelki segítséget adunk, gyógyulást hozunk az elkeseredetteknek.

Most már talán valamennyire feltűnik, hogy eddig semmiben sem hasonlítunk az Önök által hazugnak, korruptnak titulált pártokhoz! Kedves olvasó, tudnak ilyen vagy akár csak hasonló pártot? Ugye nem! Ha mégis, jelezzék nekünk, velük szívesen társulunk.

De folytatnám:

• Pártként is önkéntesként dolgozunk, mindaddig míg mellette a munkánkat is el tudjuk végezni.

• Mi, alapítók, 27-en Istennek – katolikus templomban, pap előtt, átlagban már 12 éve – fogadalmat tett emberek vagyunk a tiszta, becsületes, Istennek tetsző életre, amit keményen be is tartunk, leellenőrizhető az életünk! Hazugság minden formájáért kizárás jár a köreinkből.

• Minket nem egyház hozott létre, nem is utasítanak bennünket, csak kizárólag Jézus Krisztus és csakis Ő vezeti az utunkat.

• Minket nem lehet megvenni, mert attól sokkal jobban szeretjük Istent, hogy az országot a szegénységből visszahozó tettet eláruljuk.

• AZ AQP tagjai nem alkalmilag, hatalomért összeverődött csoport, hanem 24 éve összeforrott, mély hitű, nem bigott, katolikus keresztény közösség, akik nagyon nagy szeretettel és barátsággal vannak egymás iránt és embertársaik iránt is.

• Módszereink sem a szokásos, nem a pártok által használt eszközrendszer, mert mi nem fogunk az utcákon üvöltözni, bakancsokat csattogtatni, kiláncolni sem fogjuk magunkat és tömegeket sem akarjuk hergelni, cirkuszokat sem rendezünk csakhogy rólunk beszéljenek.

• Az AQP senkit sem fog gyalázni, a meggyőzés, az igazság kimondása a módszerünk, és a kommunikáció Önökkel minden olyan helyen, ahol pénz nélkül is tudjuk tenni.

• Jogerős végzésünk megkapása előtt fél évvel kitettük a programunkat, melyből pártok ötleteket meríthetnek. Csak a kötelességekről szóló passzusokat is használják fel végre!

• Nem félünk, mi erősek vagyunk, számtalan jobbító ötletet kapunk Istentől.

• Vigyázni fogunk arra, hogy csak olyan embereket engedjünk a tevékenységünkhöz közel, akik hasonló tisztességgel élnek és gondolkoznak.

Reméljük, ennyi talán elég volt a meggyőzéshez. Kérjük, ha már évek óta olyanoknak adtak esélyt, akikben újra meg újra csalódtak, akkor nekünk is, akik sok pozitív, jelzésértékű tulajdonsággal rendelkezünk, adják meg ezt. Nem fogják megbánni!

 

2013. 03. 11.

Varga Péterné

Az AQP elnöke

 

A bejegyzés kategóriája: Írások
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.