MI TÖRTÉNIK: VILÁG CENZÚRÁZÁS, ÖSSZEESKÜVÉS-elmélet, AMI IGAZ…?

Mi lehet itt, mindent hallani, meg az ellenkezőjét is. Láthatóan működik a világra kiterjedő cenzúrázás. A híreket a magyar média (de a külföldi is…) hetekig nem közli, most néhány esetleg felületesen igen. Mit akarnak titkolni és miért?

Mi, miért történik ma? A képeket, amit alább mellékelek, hivatalos lapon nem közlik, de megnézhetjük a Facebook különböző, még le nem tiltott felületein. Megjelennek a tüntetések a covid-diktatúra ellen, a kötelező oltás ellen, az egész cirkusz ellen, az egész világot ellepő hiszti ellen. Azt nem hiszem, hogy minden ember, aki ezt nem eszi be hülye vagy összeesküvő lenne. Én magam is úgy érzem, hogy józan gondolkodó vagyok, annak ellenére, hogy rákényszerültem két kínai oltásra, mert a műtétre különben nem tudtam volna menni, mégis nagy ellenzője vagyok annak, hogy bárkit bármire kényszerítsenek a saját egészségéért. Igaza van a tiltakozóknak, hogy az életem saját és nem egy politikai döntés. Az emberek tiltakoznak, és ez nem összeesküvés-elmélet, hanem kiállás a szabadság és a felelős döntés joga mellett. Voltam covidos jó egy éve, tudom, hogy milyen, de kijöttem belőle. Nem a vírust tagadom, ami már legyengült, hanem az erőszak ellen vagyok.

Ma tudatos ellenségszítás megy – kormány szinten is –, az oltottak és oltatlanok közt, aminek semmi igazság alapja sincs! De az oszd meg, és uralkodj elve működik. Normalitásnak veszem, és mindenkinek joga van a saját egészségéhez, az életéhez és a saját döntéséhez. Ha az ezt megsértők /és most ez megy/ ellen világszerte ellenállás van, az jogos, sőt kell is, mert nem vagyunk vágóhídra hajtható birkák.

Ha nem tűnt volna fel, EMBEREK vagyunk. Ha a jogainkat megkérdőjelezik – és nem gondolkoznak el, nem kapnak észbe, hogy stop, eddig és ne tovább! –, és letagadják azokat az ellenállási mozgalmakat, amik jogosak, akkor ez sokat elmond a céljaikról, amik már így általuk is igazoltak, és nem puszta összeesküvés-elméletek.

A kamionos tüntetés Amerika, Kanada területén csaknem egy millió embert mozgatott meg. Nekik ez sem mond semmit, hogy ezt már nem veszi be a nép, túllőttek a célon… (de mi okból?…). FB privát felületein (alábbi fotókon) látható, milyen tüntetések mennek az említetten kívül még Németországban, meg Európa számos országában is úgy, hogy még hírt sem adnak róluk, holott majdnem fél millió ember van az utcán. Honnan van központilag elrendelve ez a nagy cenzúrázás, hogy alig hallunk ezekről a nagy tüntetésekről? És ha hallunk, akkor is csak úgy, mint „összeesküvés-elmélet”, mert annak van titulálva, de ezek alapján láthatóan nem az, hanem az igazság?!

Valóban nem akarják az emberek a „covid erőszakot”, de vannak fizetett megmondók, akik bíztatnak, riogatnak, mi lesz, ha oltatlan vagy, szánalmas ez az egész. Szerintem van természetes szelekció, aki akar oltást, az kapjon, aki nem akar, azt ne erőszakolják, ne kapjon. S kinek van igaza, az a végén úgyis kiderül…! Mivel az már kiderült, hogy az oltott is fertőzhet, így semmi jogalapja sincs az egymásra mutogatásnak – az államilag gerjesztett, fizetett megmondókkal!

Ha az állam, a politika nem hamiskodik, akkor miért nem hallja meg, miért nem arra megy, amerre az emberek akarják? Lehet, hogy sok gondolkodásra képtelen társunk van, de a többség szerintem még nem az.

Nem értem, most választás előtt mindegyik oldal az oltással van elfoglalva, egyik sem mondja azt, hogy rátok bízom emberek, ha akarsz meghalsz, ha akarsz, olttatsz. Hogy meggyógyítsanak, hónapokat kell várni, az nem sürgős. Itt a jogos gyanú, miért ez az erőszak? De nem, hanem feszültséget keltenek, megosztják az embereket pont úgy, mint a világháború idején, hogy zsidó nem zsidó, cigány nem cigány stb.! Micsoda embertelen világ ez? Mi jogon osztogatják meg az embereket, direkt keltett feszültséggel, forradalmat vagy háborút akarnak?

Esztelenek. Nem a tömeg csinálja az összeesküvés-elméleteket, csak érzik, hogy valami nem kerek, hogy itt valami olyan működik, aminek nem kéne, s mivel az igazságot nem közlik velük, találgatnak, ilyen az ember. Érteni kellene hozzájuk, nem csak uralkodni akarni…

Nagy örömmel venném – főleg a magyar választások előtt –, hogyha kijelentené egy-egy párt /és kizárólag arra kéne szavazni/, hogy a magyar népet nem erőlteti semmire. Nem folytatja azt az agymosást, hogy éjjel-nappal csak az oltás, a migráns megy, hogy már a hallatán is hányingere van az embernek.

Kampányidőszak=hazudozás, a nép butítása, mindenki önmagát dicséri, és pocskondiázza a másikat, igaz szó alig hallatszik. Miért kell a politikának ennyire lezülleni, miért kell kiszolgálni a különböző érdekeket? Tán, mert megfizetik őket, vagy zsarolják őket, vagy csak szimplán nem tudnak gondolkozni, nem tudják megérteni, hogy mit akar a nép? Az egész nekem annyira szánalmas, hogy már fáj. Könyörgöm, elméletileg a demokráciában a nép szavaz, az igaz – politológián tanultam –, hogy demokrácia már nem nagyon van, ugyan emlegetjük, de az már egy ilyen lógó fogalom. Így igaz, a „demokrácia” mint olyan lehet, hogy sosem volt valójában, és mára már tényleg nincs valós tartalma, már nincs igazsága, ereje. A demokrácia csak egy védekező szó lett. Valójában elnyomás és erőszak van, és úgy lenézik az embereket, hogy ezt a demokrácia szó leple alatt teszik, abban bízva, hogy az „áldott nép” észre sem veszi.

Az kéne a népnek/emberiségnek, hogy senki se dönthesse el, hogy hányan legyünk, ne dönthesse el senki azt, hogy milyen népcsoport, milyen vallású, nemzetiségű, nemű stb. lehetünk, s mit mondhatok, s mit nem, mitől börtönöznek be… Ez diktatúra, ami kifejlődőben van, meg kell akadályozni… Cél, ne dönthessék el a fejünk felett, hogy milyen biológiai fegyvereket gyártanak, amit kipróbálnak a tömegeken.

Azt gondolom, érdemes ezeken mindenkinek elgondolkodni, mert minden jel arra vall, hogy többször kipusztult a földön az értelmes élet, most is ki fog, és ennek az egyik oka ez, amit most tesznek. Végéhez közelít az emberi faj, mikor páran elkezdik uralni /akarni/ a többséget, a világ többségét, amikor olyan életet akarnak rájuk erőltetni, amit nem lehetséges megélni lelki, erkölcsi, fizikai pusztulás nélkül.

Végezetül, egy piacon beszélgettem egy bizsuárus hölggyel, és a hölgy őszintén elmondta nekem, hogy tapasztalata szerint az emberek megbolondultak. Annyi idegbeteget lát, hogy megrémiszti, hogy több évtizede árul, de még soha ennyi nem volt, hogy alig találni normális embert. Kérdezi; nem tudom, hogy miért van ez? Mondtam neki: valószínűleg azért, mert nem bírják ezt a feszültséget, nem bírják ezt a hazudozást, nem bírják ezt a pressziót, amit ráerőltetnek, és valahol így az emberek kiborulnak. Elgondolkoztam, mert a nő szavai csak megerősítettek abban, amit eddig is gondoltam: így viszont vége van az emberi nemnek, rövidesen vége van. Csak azt nem tudom, akiknek sokan vagyunk, azok majd elmennek kaszálni, vagy mit akarnak csinálni, mi a jövőképük?

Megoldás? Talán még nem késő, de ezek az utolsó pillantok. Talpra kell állni a birkaságból, a megtéveszthetőségből, el kell távolítani a posztjukról a zsarnokokat, nem kell hagyni magunkat. Ha nem tesszük, vége.

Ezek a kanadai tüntetési képek:

Bécs, 2022. január 29.:

Pável Márta
2022.02.01.

Kategória: Reagálások | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük